تنظیم قرارداد

جهت ثبت درخواست تنظیم قرارداد فرم زیر را پر کرده و ارسال بفرمایید

لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.

تنظیم قرارداد گام ابتدایی برای شروع هرگونه رابطه تجاری و کاری است. وقتی قرارداد به ‌درستی تنظیم شود، مزایای زیادی خواهد داشت. قراردادها معمولاً قوانین و مقررات خاص خود را دارند. اما همگی آنها باید از اصول حقوقی حاکم بر کشور پیروی کنند تا دارای اعتبار قانونی باشند. در یک قرارداد، طرفین درباره موضوعی واحد و مشخص باهم توافق می‌کنند. مهم‌ترین شرط موفقیت یک قرارداد شفافیت ارکان آن است.

امروزه در دادگاه‌ها میلیون‌ها پرونده قضایی وجود دارد که نتیجه تنظیم نادرست و مبهم قراردادهاست. چنین اشتباهاتی خسارت‌های جبران ‌ناپذیری برای طرفین خواهد داشت. اما وقتی قرارداد صحیح و اصولی تنظیم شود، از هرگونه اختلاف و دعوایی جلوگیری می‌شود.

شفافیت در تعهدات طرفین و ضرورت پیروی از آنها، مانع از تخلف‌های احتمالی خواهد شد. در صورت بروز اختلاف نیز با مراجعه به بندهای قرارداد می‌توان تا حدود زیادی طرفین را به ایفای تعهدات قراردادی الزام نمود. به نحوی که نیازی به مراجعه به دادگستری و صرف هزینه و وقت نباشد. در مواقعی هم که کار به رسیدگی قضایی می‌رسد، قراردادی موفق و برنده است که هوشمندانه، واضح و شفاف تنظیم شده باشد.

اگر قراردادها با دقت کافی تنظیم نشوند علاوه بر تزلزل ساختاری آنها، امکان نقض تعهدات از سوی طرف مقابل را ایجاد می‌کند.

در زمان رسیدگی به اختلاف در دادگاه نیز این قراردادها منجر به اتلاف وقت و هزینه‌ زیاد خواهند شد. فراموش نکنید که در صورت بروز اختلاف مهم‌ترین یاور حقوقی شما در دادگاه همین قرارداد خواهد بود. پس به این نتیجه می‌رسیم که تمامی جزئیات قرارداد باید به صورت دقیق و هوشمندانه با تسلط به اصول حقوقی و ظرافت‌های قانونی تنظیم شود.

  • اما برای تنظیم قرارداد خوب چه باید کرد؟
  • چه نوع قراردادهایی دارای مشروعیت قانونی هستند؟ 
  • برای اینکه طرف مقابل شما به تعهدات خود پایبند باشد چه ضمانت اجراهایی وجود دارد؟

 

پاسخ به این سؤالات و آگاهی از تمامی جزئیات مربوط به تنظیم قراردادها در یک جمله خلاصه می‌شود. به یک وکیل مجرب و دانا و متخصص در حوزه قراردادها مراجعه کنید.